Asiakkaidemme aitoa palautetta

Soili

Espoo


⭐⭐⭐⭐⭐

Kolme välittäjää otti yhteyttä jo samana ja seuraavana päivänä ja sovimme tapaamisesta ja kohteen esittelystä. Palvelu helpotti ja nopeutti huomattavasti välittäjän löytämistä kohteelleni. Suosittelen!

Nina

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Minulle soitti kolme isoa välitysfirmaa, nopeasti siitä kun olin tehnyt salaoven kautta  välityspyyntökilpailun. Yhden välitysfirman kanssa  tein sopimuksen asuntoni myynnistä.  Kokonaisuudessaan tämä oli minulle hyvin helppoa, kun minuun päin otettiin yhteyttä eikä minun tarvinnut erikseen ottaa yhteyttä eri välitysfirmoihin.

Päivi

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Sain kolme vaihtoehtoa ja pyysin kaikkia arviokäynnille. Yksi heistävakuutti minut ylivoimaisesti. Olen tyytyväinen. Kun välittäjät saavat viestin teiltä ja tietävät että myös muiden yritysten kollegat saavat sen, niin minustatuntuu että heidän on pakko olla todella tarkkoja ja rehellisiä arvioissaan. Tämä tuntuu minusta hyvältä, rehelliseltä ja toimivalta. Kiitos

Susanna

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Saimme Salaovelta erittäin hyvää palvelua sekä pikaisesti hyvän kattauksen tarjouksia. Suosittelemme Salaovea!

Pirjo

Vantaa


⭐⭐⭐⭐

Palaute ei nyt tarjoa mitään kehitysehdotuksia, koska se sujui mallikkaasti. Välittäjät olivat kukin hyviä, asiansa osaavia, kaikilla oli hyvin aikaa tuumailla ja kertoa omat mielipiteensä ja vastata kysymyksiini. Vaikeus oli valinnassa, mutta lopulta päätös syntyi. Kiitos, tämä on erinomainen palvelukonsepti.

Tran

Vantaa


⭐⭐⭐⭐⭐

By comparing different property broker, it is easy for the seller to decide about the price which suits the best for the seller or owners. The chosen property broker will give the best estimation price of our properties and the suitable % commission which we think that it should be fine. The comparison of properties brokers will bring the owner the full picture of how much the price of the properties will cost at the highest and lowest lever.

TP

Helsinki


⭐⭐⭐⭐

Alkuun ei ollut tietoa, että tällaista palvelua edes on olemassa, mutta iski filmiin asuntoa hakiessani. No palvelu erittäin hyvää näppärää ja vaivatonta siinä mielestä että minuun otettiin yhteyttä viipymättä, ja sain asioita hoidettua eteenpäin. Asunnon osto ja myynti jo itsessään on vaiva sekin, ja lisäavun tarve ei pahitteeksi. Joten suuri kiitos tämän palvelun kehittäneille ja ylläpitäjille.

T. Linho

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Useampi välittäjä otti yhteyttä vain pari tuntia kyselyni jälkeen. Löysin joukosta itselleni sopivan välittäjän hyvään hintaan.

Katariina

Vantaa


⭐⭐⭐⭐

3 eri välittäjää ottivat yhteyttä pikaisesti ja sain heiltä kaikilta hyvää sekä asiantuntevaa palvelua

Erik

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Palvelu oli nopeaa ja yhteydenottoja tuli heti seuraavan päivänä.

Suvi-Tuuli

Espoo


⭐⭐⭐⭐⭐

Onnistuitte erinomaisesti. Minulla on kohde, joka vaatii asiantuntevaa välittäjää ja sellainen löytyi.

Milla

Vantaa


⭐⭐⭐⭐⭐

Hintahaarukka oli aika pieni, joten oma päätökseni perustui ammattitaitoon ja asiakaspalveluun. Vaihtelu oli sopiva ja ehdokkaiden määrä myös. Löysin itselleni sopivan välittäjän mikä on erittäin hyvä!

Arja

Helsinki


⭐⭐⭐⭐

On helppo tavoittaa paikalliset välittäjät

Arielle

Espoo


⭐⭐⭐⭐⭐

Välittäjävertailu oli hyvä palvelu! Todella helppokäyttöinen palvelu!

Aulis

Helsinki


⭐⭐⭐⭐⭐

Kiitettävästi saapui yhteydenottoja. Olen tyytyväinen. Asuntokaupat tulossa.

Ilmari

Vantaa


⭐⭐⭐⭐

Säästi hyvin aikaa. Sain monta tarjousta. Päätimme kuitenkin myydä asunnon vasta myöhemmin. Kiitos

Nanette

Vantaa


⭐⭐⭐⭐⭐

Nopeat yhteydenotot välittäjiltä.

Jan

Espoo


⭐⭐⭐⭐⭐

Hyödyllinen palvelu. Löytyi oikea välittäjä oikeaan hintaan

Anne

Espoo


⭐⭐⭐⭐⭐

Kilpailuttaminen oli nopeaa. Välittäjät ottivat yhteyttä jo samana päivänä. suosittelen

Kirjaudu
Suomi