Rekisteröidy Yhteistyökumppaniksi

► Salaovi

VIE LIIKETOIMINTASI SEURAAVALLE TASOLLE SALAOVEN® KANSSA

Tarjoamme kiinteistönvälittäjille mahdollisuutta valikoitua vertailussamme ja tehdä tätä kautta tehokasta asiakashankintaa. Älä tuhlaa aikaasi asiakkaiden etsimiseen. Tekoäly etsii juuri sinulle sopivimmat asiakkaat. Me teemme taustatyön ja pystyt keskittyä tärkeimpään: laadukkaaseen kiinteistönvälitykseen! Lue lisää...

Rekisteröidy kiinteistönvälittäjänä Rekisteröidy välitysliikkeenäRekisteröidy yhteistyökumppaniksi

Palvelun kautta vastaanotat tarjouspyyntöjä asiakkailta, jotka suunnittelevat asuntonsa myyntiä toimialueellasi. Tarjoukset ovat aina suuntaa antavia ja ne annetaan hinta-haarukkana.

Valitse oikea osoite pudotusvalikosta

Jätä tyhjäksi jos et ole yrittäjä

your image
your image

Voit muokata ja rajata kuvia tarkemmin rekisteröitymisen jälkeen

Yhteistyösopimus

1. Palvelun tarkoitus

Palvelun kautta saat tarjouspyyntöjä asiakkailta, jotka suunnittelevat asuntonsa myyntiä toimialueellasi. Tarjouspyynnön saapumisen jälkeen sinulla on yksi tunti aikaa muokata tarjoustasi. Mikäli et muokkaa tarjousta osallistut tarjouskilpaan vakiotarjouksella. Olet mukana jokaisella tarjouskierroksella josta sinulle tulee ilmoitus. Asiakkaalle valikoituminen tarkoittaa, että palvelu valitsi tarjouksesi 4 parhaan joukkoon asiakkaalle ja voitte sen jälkeen olla yhteydessä asiakkaan kanssa ja sopia mahdollisen hankintakäynnin. Asiakas voi kuitenkin valita välittäjänsä suoraan sovelluksesta ilman hankintakäyntiä.

2. Valikoitumisperuste ja hinta

Olet mukana jokaisella alueesi tarjouskierroksella vakiotarjouksellasi. Sinulla on 1h aikaa muokata tarjousta sen saapumisen jälkeen. Asiakkaalle valikoituminen maksaa 25€. Mikäli vinkki johtaa kauppaan veloitetaan 5% komission palkkiostasi. Ilmoittamatta jäteyistä toimeksiannoista ja myynneistä peritään 500€ vakiokorvaus. Hintoihin lisätään ALV 24%. Valikoituminen veloitetaan automaattisesti maksutavaltasi. Saat tiedon valikoitumisesta sovellukseen sekä sähköpostiin. Muista tarkastaa, että viestit osoitteesta [email protected] eivät mene roskapostiin.

3. Hyvitysperusteet ja sopimuksen kesto

Jokainen toimitettu asiakas on vinkki. Emme takaa jokaiselle vinkille hankintakäyntiä tai asiakkaan tavoittamista mutta pyrimme kaikin keinoin siihen ja ohjeistamme myös asiakkaitamme tähän. Maksu hyvitetään teille sovellukseen kuitenkin aina mikäli asiakas ei olekaan myymässä asuntoaan. Palveluun liittyessä sitoudut osallistumaan tarjouskilpailuihin koko alueellasi. Tämän sopimuksen irtisanimisaika on 7 päivää

Ladataan...

Ladataan...

Huomiothan että rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee ladata Salaovi sovellus. Saat ilmoitukset tarjouspyynnöistä sovellukseen ja annat asiakkaille tarjouksen hetkessä.
Kirjaudu
Suomi