Kasvata liiketoimintaasi Salaoven® avulla

Tarjoamme kiinteistönvälittäjille mahdollisuutta valikoitua vertailussamme ja tehdä tätä kautta tehokasta asiakashankintaa. Me teemme taustatyön ja te pystytte keskittyä tärkeimpään: laadukkaaseen kiinteistönvälitykseen!
Rekisteröidy

Välityspalkkio on vain osa vertailua

Toteutamme Suomessa kattavaa välityspalkkiovertailua ja vertailemme paikkallisten välitysyritysten julkisia palkkioprosentteja aktiivisesti. Asunnon myyjiä saattaa nykyään houkuttaa joidenkin yritysten todella alhaiset palkkiot.

Tiedämme että alhaisin välityspalkkio ei takaa suurempaa myyntivoittoa. Parhaan mahdollisen hinnan ja myyntiajan saamiseksi tarvitaan ammattitaitoinen, osaava välittäjä, kontakteja potentiaalisiin ostajiin sekä hyvää markkinointia.

Mahdollisuus valikoitua vertailussa ja löytää uusia asiakkaita jotka ovat juuri aloittamassa asunnonmyyntiprosessia.

  • Saatte tiedon potenttiaalisista asiakkaista reaaliaikaisesti juuri silloin kun asiakas on aloittamassa asunnon myynnin
  • Ottaakaa asiakkaaseen yhteyttä 24h sisällä sopiaksenne arviokäynnin
  • Yhteistyöyritysten nimiä tai tietoja ei ilmoiteta palvelussa ennen valikoitumista
  • Liity palvelun käyttäjäksi ja anna meidän hankkia juuri sinulle sopivat asiakkaat

Asiakkaidemme aitoa palautetta

★★★★★
Minulle soitti kolme isoa välitysfirmaa, nopeasti siitä kun olin tehnyt salaoven kautta välityspyyntökilpailun. Yhden välitysfirman kanssa tein sopimuksen asuntoni myynnistä. Kokonaisuudessaan tämä oli minulle hyvin helppoa, kun minuun päin otettiin yhteyttä eikä minun tarvinnut erikseen ottaa yhteyttä eri välitysfirmoihin.

Nina, Helsinki

★★★★
Sain kolme vaihtoehtoa ja pyysin kaikkia arviokäynnille. Yksi heistävakuutti minut ylivoimaisesti. Olen tyytyväinen. Kun välittäjät saavat viestin teiltä ja tietävät että myös muiden yritysten kollegat saavat sen, niin minustatuntuu että heidän on pakko olla todella tarkkoja ja rehellisiä arvioissaan. Tämä tuntuu minusta hyvältä, rehelliseltä ja toimivalta. Kiitos

Päivi, Helsinki

★★★★★
Saimme Salaovelta erittäin hyvää palvelua sekä pikaisesti hyvän kattauksen tarjouksia. Suosittelemme Salaovea!

Susanna, Helsinki

★★★★★
Palaute ei nyt tarjoa mitään kehitysehdotuksia, koska se sujui mallikkaasti. Välittäjät olivat kukin hyviä, asiansa osaavia, kaikilla oli hyvin aikaa tuumailla ja kertoa omat mielipiteensä ja vastata kysymyksiini. Vaikeus oli valinnassa, mutta lopulta päätös syntyi. Kiitos, tämä on erinomainen palvelukonsepti.

Pirjo, Vantaa

Saimme käyttäjiltä arvosanaksi 4.8

★★★★★

96% ASIAKKAISTAMME SUOSITTELEE